Promoteri Stradali- impartire pliante si fluturasi.

În calitate de operatori cu experiență in tehnica de marketing stradal la nivel national, filozofia noastra este una simplă. Cu cât un brand ia mai mult timp pentru a-i face pe clienți să se simtă confortabil cu un produs, cu atât își vor aminti mai mult de el.

De aceea, echipa de promoteri stradali de la Hostess Agency creaza experiențe inovatoare și captivante de marketing stradal a produselor – și nu simple distribuiri de pliante – concepute pentru a livra mesajul tau direct in mainile consumatorului.

Distributie Pliante & Sampling.

Vom deveni Ambasadori de Brand ai viziunii tale pe toata durata campaniei de promovare, fie ca esti interesat de impartirea de futurasi si pliante stradal, in supermarketuri, sau de o campanie de sampling ori distributie de pliante in cutii postale.

Promoterii sunt special instruiți pentru a atrage si interacționa intr-un mod autentic cu potentialii clienți si pentru a stimula credibilitatea si vanzarile produselor si serviciilor tale!

 

Hostess Evenimente

Servicii de hostess pentru evenimente private.

Marketing Stradal - acoperire nationala

Hostess Agency s-a conformat provocărilor cauzate de starea de urgenta din ultima perioada și a continuat să lucreze pe tot parcursul pandemiei, ajutând clienții noștri să isi promoveze produsele si sa creeze noi piete de desfacere. Credem în abordarea inovatoare pentru fiecare client in parte și căutam constant noi modalități de promovare.

Fie că este fost vorba de o campanie de distributie pliante si fluturasi, drop mail, intocmiri de baze de date ori campanie de sampling, impreuna vom gasi cea mai buna solutie care sa se potriveasca viziunii tale. Acest serviciu se desfasoara atat stradal cat si in-store, de preferat într-o manieră cât mai originală și creativă, astfel încât să capteze atenția și să starnească interesul potențialilor clienți.

Echipa Volk Events va garanteaza personal calificat cu atitudinea potrivita acestei activitati și un comportament orientat către prezentarea și vânzarea de produse, insotite de o prezență placută și carismatica. Recomandarea nostra este sa aveti in vedere o campanie pe un termen mai indelungat cu sesiuni regulate de "refresh" pentru cele mai bune rezultate, acestea fiind si cele mai de succes cu rezultate vizible in vanzari..

Avem echipe cu experienta in domeniu in marea majoritate a oraselor mari din tara, promoteri in Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara ori Brasov plus multe alte locatii. La cerere, suntem dispusi sa calatorim si sa punem in practica o campanie de promovare pentru anumite produse ori servicii si in zone target aditionale specificate de clientii nostri.

Tipuri de campanie

Distribuție de pliante in cutii poștale - serviciul constă în distrubuirea materialului promotional în cutiile poștale la birouri, case si blocuri.

Promoteri stradali - serviciu consta in distribuirea materialelor publicitare si sampling (produse gratis) pe strada direct potentialilor clienti.

Direct Marketing - acest tip de campanie are ca si target o clientela prestabilita in avans si se desfasoara in zone identificate in prealabil.

Distribuție la automobile - o metodă eficientă de distribuire a materialului promotional la intersectii (sampling si pliante) ori direct la parbriz (pliante).

Fa o rezervare

Cauti distribuitori de pliante si fluturasi? Pentru o oferta personalizata cerintelor tale, completeaza formularul alaturat.

agentie marketing stradal bucuresti

    Casutele marcate cu * sunt obligatorii.