Volk Events - agentie de hostess

Suntem o echipa profesionista altcatuita din modele, animatoare si hostesse pentru evenimente cu experienta in acest domeniu care pune pret pe si inteleg importanta resusitei petrecerii tale. Hostessele VOLK EVENTS au ca rol asigurarea bunei desfasurari pe intreaga durata a evenimentului, oferirea de informatii, intampinarea invitatiilor, ghidarea acestora la locurile lor.

Fetele din baza noastra de date sunt comunicative, sociable, amabile, cu un aspect fizic ingrijit si mereu cu zambetul pe buze. Pentru ca evenimentul tau sa aiba un succes garantat, VOLK EVENTS este agentia de hostess ideala!

    - servicii de hostess evenimente private

    - servicii de hostess evenimente corporate

Hostess Agency

Servicii profesionale de hosting, promoteri si animatori pentru evenimente!

Agentia De Hostess - evenimente private si corporate

Hostess

Evenimente private

Studente ori absolvente de studii superioare, toate fetele Agentiei De Hostesse VOLK EVENTS au o experienta vasta in domeniu. Hostessele sunt foarte organizate, cunoscatoare a cel putin unei limbi straine si indeplinesc anumite criterii cerute in aceaste industrie in ceea ce priveste aspectul fizic.

servici hostess
agentie hostess bucuresti

Promoteri

lansari de produse

Pe langa servicii de hostess, avem o baza de date care contine unele dintre cele mai experimentate echipe de promoteri stradali si in-store din tara. Avem logistica necesara pentru a furniza promoteri pentru lansari de produse, impartire de flyere si degustari in-store la nivel national intr-un termen foarte scurt.

Promotii in-store
campanii publicitare

Animatoare

petreceri private

Portofoliul Volk Events cuprinde si persoane talentate si cu experienta in arta dansului. Zile de nastere, petreceri de burlaci si burlacite, evenimente corporate si private - la Hostess Agency veti gasi animatorul ori animatoarea perfecta pentru orice tip de eveniment. Bucuresti, Cluj, Timisoara, Arad, Iasi si multe alte localitati.

Dansatori profesionisti
dansatori