Hostess Evenimente - nunta, botez, zi de nastere si evenimente corporate

Agenție cu peste 10 ani de experiență in domeniu la nivel national, la Hostess Agency veti gasi hostesse pentru târguri, expoziții, lansari de produse și evenimente private. Avand in baza de date peste 200 de profiluri de fete si baieti care profeseaza in acest domeniu, agenția noastra de hostesse poate acoperi orice cerere in cel mai scurt timp.

Avem echipe disponibile in marea majoritate a oraselor mari din Romania dar la cerere hostessele noastre sunt dispuse sa calatoreasca in orice locatie. Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Iasi, Suceava, Sibiu, Constanta si multe alte locatii, acoperim urmatoarele tipuri de evenimente:

    - servicii de hostess evenimente private: hostess pentru nunti, botezuri, zile de nastere, petreceri private

    - servicii de hostess evenimente corporate: hostess pentru targuri si expozitii, lansari de produse, petreceri corporate

Agentie De Hostess

Căutați hostess in Bucuresti, Cluj, Brasov, Sibiu, Iasi ori Timisoara?
Găsiți-le printre cele peste 200 de persone inregistrate cu Hostess Agency si alegeti cele care se potrivesc mai bine nevoilor dumneavoastră. De la hostess pentru expozitii si targuri la nunti si botezuri la promotori stradali, avem soluția perfecta pentru evenimentul tău.

hostess ○ promoteri ○ receptionisti ○ sampling

 

Fa O Rezervare

Intrebari frecvente despre serviciil noastre

Hostess Agency are sediul atat la Cluj Napoca cat si la Bucuresti dar avem echipe de fete si baieti in majoritatea oraselor mari din tara - Brasov, Sibiu, Timisoara, Iasi, Constanta, Baia Mare, Mamaia, Suceava, Bistrita, Zalau, Satu Mare, si multe altele.
Pretul aplicat difera mult de la eveniment la eveniment. Sunt luate in considerare numarul de ore de care aveti nevoie, distanta parcursa de fetele noastre la locatia evenimentului dumneavoastra, tipul de eveniment si numarul de hostesse de care aveti nevoie. Pretul final va fi confirmat in momentul in care o sa primim toate detaliil evenimentului.
Hostess Agency acopera toate tipurile de evenimente corporate posibile. De la targuri si expozitii, la lansari de produse, decernari de premii, petreceri de firma, evenimente de gen Team Building, dineuri corporate si multe altele.
Fetele si baietii nostri sunt alegerea perfecta pentru evenimente si petreceri private. Suntem prezenti saptamanal in majoritatea oraselor din tara la nunti, botezuri, zile de nastere si petreceri de burlaci si burlacite.

Evenimente Corporate la nivel national

Oferim servicii de hostess profesional în toată Romania pentru companii și mărci de evenimente de mare profil. Partenerii nostri au încredere în Hostess Agency pentru a le furniza personal calificat si proeficient pe intreaga durata a evenimentului.

Hostessele vor asista la procesul de verificare a listei de invitati si înregistrare oaspetilor la intrare, vor impartii ecusoanele cu nume si vor asista la insotirea acestora la mesele alocate. Echipa noastra de hostess va fi prezenta sa isi ia ramas bun tuturor oaspetilor la incheierea evenimentului.

Evenimente Corporate
Evenimente Corporate

Hostess & Reception

Mai Multe Detalii
Evenimente Private
Evenimente Private

Hostess & Reception

Mai Multe Detalii
Promoteri Sampling
Promoteri Sampling

Promoteri In-Store

Mai Multe Detalii