Hostess Evenimente- nunti, botezuri si zile de nastere.

Dacă sunteți în căutarea de servicii de hostess pentru nunti, botezuri, zile de nastere si petreceri private, managerii noștri dedicati vă vor contacta și vă vor prezenta candidații potriviți pentru evenimentul dumneavoastra.

Hostessele noastre sunt disponibile in Bucuresti, Cluj, Constanta, Timisoara, Brasov, Sibiu, Oradea, Bistrita, Iasi, Suceava ori Zalau plus multe alte locatii.

Fetele si baietii nostri au o experienta bogata in acest domeniu si majoritatea au de asemenea experienta in modelling la nivel local si national. Hostessele vor intampina oaspetii dumneavoastra si o sa-i conduca la locurile alocate, vor tine lagatura cu event managerul si vor rezolva micile probleme care vor aparea, asftel fara ca dumneavoastra sa pierdeti momente importante din eveniment.

Tot ele vor fi acolo cand se incheie evenimentul si isi vor lua ramas bun de la oaspeti.

 

Hostess Agency Romania

Event hostess for hire nationwide, call or email and book today!

Servicii Hostess - petreceri private

Daca va intrebati de ce ar fi indicat sa aveti hostesse pentru nunta ori botez, raspunsul este foarte simplu. Hostessele sunt mai mult decat "pretty faces", o hostessa profesionista este o persoana special pregatita pentru acest job. Ele/ei nu doar vor intampina si vor conduce oaspetii la mesele lor dar vor stii in acelasi timp cum sa resolve eventualele situatii neprevazute care se pot intampla si care de obicei se intampla in timpul unui eveniment.

In plus, ele/ei vor fi persoanele de legatura intre event planner-ul vostru, echipa de bar si cu bucataria fara sa va implice personal in desfasurarea programului. Hostessele pot sa acorde o atentie deosebita anumitor oaspeti VIP, vor asista cu preluarea hainelor si apltoanelor la intrare si vor inmana cadourile si florile sarbatoritilor acolo unde este necesar.

Cu alte cuvinte, o hostessa va poate scapa de tot stresul care vine "la pachet" cu organizarea unui eveniment privat precum o nunta, un botez, o petrecere de zi de nastere ori o cununie. Iar invitatii dumneavostra nu vor putea decat sa aprecieze si sa laude profesionalismul si caldura cu care au fost intampinati din primul pana in ultimul moment petrecut la evenimentul dumneavostra.

Fa o rezervare

Zambitoare si carismatice, hostessele vor oferi intotdeauna un plus de eleganta petrecerii tale private.

hostesse pentru petrecri private

    Casutele marcate cu * sunt obligatorii.