Animatoare Evenimente: Bucuresti, Timisoara, Cluj & Iasi

Hostess Agency organizeaza periodic animatoare pentru evenimente si dansatoare in Bucuresti, Cluj, Timisoara si multe alte locatii. Spectacolul de striptease, dans la bara si dans oriental oferit de dansatoarele si animatoarele noastre sunt alegerea perfecta pentru evenimente precum: petreceri de burlaci si burlacite, zile de nastere, petreceri de majorat cluburi si evenimente corporate.

Pentru a pune la punct o seara de neuitat impreuna cu invitatii dumneavostra, serviciile de animatoare evenimente si dansatoare pe care le poate oferi o agentie specializata precum Hostess Agency sunt "priceless". Aici vei gasi intotdeauna informatiile de care ai nevoie pentru a gasi persoana potrivita pentru tine si care se incadreaza perfect in cerintele tale. Pentru a fi sigur ca faci o alegere corecta, avem in portofoliu o multime de dansatoare cu fotografii din care puteti selecta persoana dorita.

Avem dansatoare disponibile in marea majoritate a oraselor mari din Romania dar la cerere personalul nostru este dispus sa calatoreasca in orice locatie. Bucuresti, Cluj, Sibiu, Timisoara, Brasov, Iasi, Suceava, Constanta si multe alte locatii, acoperim urmatoarele tipuri de evenimente:

    - petreceri private: zile de nastere, petreceri de burlaci & burlacite, nunti si petrecri de majorat.

    - evenimente corporate: sali de cazino, cluburi, petreceri de companie, decernari de premii.

Dansatoare Private

Căutați animatoare in Bucuresti, Cluj, Brasov, Sibiu, Iasi sau Timisoara?
Există o diferență mare între dansatoare private și escorte. La Hostess Agency veti gasi doar dansatoare de dans oriental, striptease si dans la bara. Diferența este foarte clară când vine vorba de serviciile oferite.

Animatoarele noastre sunt alegerea perfecta pentru a porni cu dreptul o petrecere privata ori eveniment corporat. Ele știu să se poarte cu clasa și carisma, vor da startul la petrecere si vor oferi invitatilor dumneavoastra momente de neuitat. Pregateste o surpiza cu adevarat incendiara pentru invitaii tai si fa o rezervare pentru o dansatoare privata aici!

zile de nastere ○ petreceri de burlaci ○ burlacite ○ clubbing

 

Fa O Rezervare

Intrebari frecvente despre serviciil noastre

Hostess Agency are sediul atat la Cluj Napoca cat si la Bucuresti dar avem echipe de animatoare si dansatoare in majoritatea oraselor mari din tara - Brasov, Sibiu, Timisoara, Iasi, Constanta, Baia Mare, Mamaia, Satu Mare si multe altele.
Pretul aplicat difera mult de la eveniment la eveniment. Sunt luate in considerare numarul de ore de care aveti nevoie, distanta parcursa de personalul noastu la locatia dumneavoastra si numarul de dansatoarede care aveti nevoie. Pretul final va fi confirmat in momentul in care o sa primim toate detaliil evenimentului.
Animatoarele si dannsatoarele noastre sunt alegerea perfecta pentru petreceri private precum zile de nastere, petreceri de burlaci si burlacite.
Echipa noastra de dansatoare la bara, striptease si dans oriental sunt o prezenta regulata in marile cluburi din tara, cazinouri si petreceri de firma.

Animatoare pentru petreceri de burlaci.

O petrecere de burlaci reusita înseamnă să organizezi o seara plina de activitati si surprize pentru prietenul tau. Aceasta va fi o ultima șansă pentru el să se bucure cu adevărat de ultimele sale zile de libertate. Iar ultimele sale zile de burlac ar trebui sărbătorite în stil adevărat.

La Hostess Agency veti gasi animatoarele perfecte care vor garanta succesul petrecerii de burlaci! De la dansatoare orientale (dans din buric) la striptease si dans la bara, le avem pe toate...

Animatoare
Animatoare

petreceri private

Mai Multe Detalii
Hostesse
Hostesse

Evenimente Private

Mai Multe Detalii
Distribuitori Pliante
Distribuitori Pliante

Street Marketing

Mai Multe Detalii