Echipa de promoteri - Brasov

Hostess Agency este o agenție creativă cu personal experimentat in domeniul de marketing stradal si instore care lucrează cu marile branduri in Brasov de peste 10 ani. Echipele noastra de promoteri din Brasov sunt solutia perfecta pentru clienti privati si corporatii care doresc sa promoveze un anumit produs sau un serviciu pe piata acestui oras. Oferim promoteri experimentati in impartirea de pliante atat pe strada cat si in magazine, cat si campanii de sampling care creează loialitatea clientului, sensibilizează și stimulează vânzările..

Alaturi de aceste servicii, putem furniza si personal pentru verificarea Certificatelor Covid la intrarea in spatii comerciale si cladiri de birouri.

 

Distribuire Pliante - Promoteri Brasov

Pentru aceasta categorie de campanie de marketing stradal va oferim:

  Distribuitori Pliante - campania se desfasoara pe strada in locurile de interes maxim si cu un trafic pietonal intens.

  Distribuitori Flyere - promoterii vor impartii flyere in cutiile postale in anumite zone target sau/si pe parbrizele masinilor.

  Promoteri Vanzari - promovarea perioadei de SALE / Discount a unui spatiu comercial fizic sau On-Line.

   Raport de campaniei - rapoarte detaliate trimise zilnic alături de fotografii.

Hostesse Evenimente

Hostesse pentru targuri, conferinte, evenimente private si de companie Brasov.

Campanie de Sampling - Brasov

În calitatea noastra de cea mai dinamica agenție de personal de promovare in Brasov, echipa de promoteri trece printr-un proces de pregatire riguros si este selectata special sa se potriveasca cu identitatea brandului dumneavoastră. Hostess Agency este cunoscută drept una dintre cele mai dinamice si inovatoare agenții de marketing instore si stradal din Brasov.

Campania de sampling atat stradal cat si in magazine este ocazia perfecta de a constientiza publicul despre un anumit produs nou cat si de a promova un serviciu oferit de firma dumneavostra intr-un mod direct potentialului client. O campanie de sampling reprezinta oportunitatea de a crea un impact pozitiv asupra publicului țintă și pe rețelelor de social media de asemenea. Aceasta este modalitatea cea mai directa de a loializa publicul, de a obtine un feedback despre prima impresie si de a aplica in timp util schimbarile necesare produsului final.

Campaniile de sampling se pot desfasura atat pe strada cat si in spatii inchise precum spatii comerciale, gari, birouri si constau in impartirea de mostre gratuite a produselor precum parfumuri, reviste, jucarii sau produse ambalate in prealabil, cat si in degustari de noi produse din industria alimentara precum mancaruri, bauturi sau snacks/gustari. Pentru mai multe detalii va rugam sa luati legatura cu echipa de promoteri din Brasov accesand pagina de Contact!


ANGAJEAZA UN PROMOTER

 

PROMOTERI INSTORE

Campanii de promovare produse Brasov

Promoterii vor oferi cadouri si testere consumatorilor plus distribuirea de materiale informative la raft.


Promoteri centre comerciale

Asiguram desfasurarea unei campanii de promovare a unui produs sau serviciu prin intermerdiul promoterilor in centrele comerciale din Brasov.


Mystery shopper

Acest tip de campanie se desfasoara in scopul realizarii cercetarilor de piata prin programe de masurare a calitatii serviciilor sau produselor oferite.


Campanie de Sampling produse Brasov

Va punem la dispozitie o echipa specializata in campaniile de sampling a produselor in magazinele si pe strazile din Brasov.


Uniforme personalizate

Promoterii pot fi echipati cu uniforme personalizate care sa reflecte brandul dumneavostra - geaca, tricouri, sepci, sorturi.

campanie sampling Bucuresti

promoteri mancare bucuresti