Promoteri in-store, sampling si impartire pliante

Campaniile de marketing si promotii indoor sunt concepute nu numai pentru a crește gradul de conștientizare a produsului, ci și pentru a stimula interesul potentialior clienti vechi si noi. Acest lucru duce implicit la cresterea cu adevărat a vânzărilor la distribuitorii si punctele de vanzare selectate.

Echipa noastra de promoteri acopera majoritatea oraselor mari din tara si poate concepe o campanie bine implementata, creativa și care iese în evidență la un pret corect.

Făcând o demonstrație practică sau o degustare/sampling de produse cu echipa de promoteri de la Hostess Agency, nu numai că o sa creșteți gradul de conștientizare a clientului, dar puteți stimula interacțiunea socială, inclusiv implicarea acestora pe rețelele sociale.

 

agentie promoteri

Hostess Pentru Evenimente

Personal calificat pentru servicii de hostess la nivel national.

Degustari de produse si promotii sampling

Campania de promovare si sampling este modalitatea prin care producatorii sau distribuitorii anumitor produse ofera posibilitatea consumatorilor sa le testeze fara nici o cheltuiala. Hostess Agency are echipa de promoteri in Bucuresti, Cluj, Brasov, Iasi, Timisoara, Sibiu, Suceava, Constanta si multe alte orase din Romania. Persoanele din echipa noastra sunt o prezenta constanta in marile Hipermaketuri si Mall'uri din tara, ele au experienta si atitudinea corecta necesara iar prin prezenta placuta si carisma, vor atrage atentia mult dorita asupra produselor prezentate.

Produsele recomandate pentru acest tip de campanie sunt produse care nu necesită depozitare sau preparare specială precum produse alimentare ambalate, ziare, reviste, parfumuri – articolele care pot fi distribuite în volum fără a necesita configurații sau echipamente complexe.

O abordare consecventă pe termen lung a campaniei de degustari si sampling în magazin oferă cele mai bune rezultate. Feedback-ul clienților noștri este că o campanie lunara poate oferi o creștere constantă a vânzărilor. Atunci când este realizată bine, derularea concomitenta atât a unei campanii puternice de vânzare, cât și a unei campanii lunare regulate de indoor marketing poate creste dramatic vânzările și poate oferi o rentabilitate puternică la nivel local si national.

Fa o rezervare pentru echipa de promoteri

    Casutele marcate cu * sunt obligatorii.