Agentie Hostess - pentru targuri si expozitii

Organizezi un targ ori o expozitie, un eveniment pentru firma sau urmeaza o lansare de produs si ai nevoie de cele mai bune gazde care sa iti ia de pe umeri stresul procesului de intampinare si informare a invitatilor? Hostess Agency este solutia perfecta!

Suntem disponibili sa dicutam despre cerintele tale 365 de zile pe an și impreuna vom gasi cele mai potrivite persoane pentru evenimentul tau. Rezerva serviciile noastre de hostess pentru evenimente fie ca ai nevoie de o abordare directa a potentalilor clienti, distributie de flyere sau pur si simplu ajutor in implementarea serviciilor stand-ului. Avem in baza noastra de date fete si baieti care vorbesc o multitudine de limbi internationale, de la Engleza, Franceza, Rusa, Germana la Spaniola si limba Greaca fluent.

Comanda servicii de hostess profesionale pentru evenimente in Bucuresti, Cluj, Constanta, Timisoara, Brasov, Sibiu, Oradea, Bistrita, Iasi, Suceava ori Zalau plus multe alte locatii.

 

Promoteri & Distribuitori Pliante

Personal calificat de campanie de promotii si sampling stradal si indoor!

Servicii Hostess - conferinte si simpozioane

Serviciile noastre de hostess sunt populare în rândul brandurilor noi și existente, care doresc să câștige noi clienți și să creeze o impresie pozitivă, prietenoasă și antrenantă pe piata de retail.

Aici puteti rezerva hostesse pentru evenimente, conferinte si simpozioane pentru intampinarea oaspetilor si indrumarea acestora spre locurile si spatiile rezervate, pentru inmanarea de brosuri cataloage, cadouri ori pentru oferirea primelor informatii cu privire la evenimentul in sine. VOLK EVENTS este agenția de hostess cu personal profesionist, care face față tuturor provocărilor.

Fa o rezervare

Zambitoare si carismatice, hostessele vor oferi intotdeauna un plus de profesionalism si eleganta evenimentului tau.

agentie hostess Bucuresti

    Casutele marcate cu * sunt obligatorii.