Animatoare evenimente

Pe langa servicii profesionale de hostess oferite, portofoliul Volk Events cuprinde si animatoare talentate si cu experienta in arta dansului pentru evenimente si petreceri private. Spectacolul poate contine intre 3-6 stiluri de dans in functie de preferintele clientului. Dans oriental (dansatoare din buric), spectacol de striptease, burlesque, dansatoare la bara si trapez.

Serviciile noastre de animatoare dansatoare striptease pentru evenimente sunt disponibile in  marea majoritate a oraselor din tara precum Bucuresti, Constanta, Timisoara, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Sibiu, Cluj, Oradea, Bistrita, Baia Mare, Iasi si Suceava plus multe alte locatii.

Evenimente private & corporate

Zile onomastice si chef de majorat, petreceri de burlaci si burlacite, evenimente corporate si private - la Hostess Agency veti gasi animatorul/animatoarea perfecta pentru orice tip de eveniment.

Hostess Agency

Hostess services for hire for events throughout Romania.

Dansatoare - striptease & burlesque

Animatoarele si dansatoarele noastre vor oferi un show special care va aduce un plus de stralucire si culoare petrecerii tale. Fa o surpriza cuiva cu un dans de stripteaze sau burlesque, un cadou original pentru o petrecere de majorat si chef de burlaci! Opteaza pentru dansatoarele si animatoarele Volk Events pentru a petrece o seara incendiara alaturi de prieteni si familie intr-un mod inedit.

Alege dansatoarea/dansatorul preferat - acum ai optiunea sa alegi persoanele cu care doresti sa colaborezi dintre toate cele disponibile in baza noastra de date. Nu ezita sa ne contactezi iar noi iti vom trimite detaliile animatoarelor disponibile pentru evenimentul tau de striptease in Bucuresti, Sibiu, Timisoara, Constanta, Iasi, Cluj, Baia Mare si multe alte locatii.

Rezerva un dans de striptease

Colaboratoarele noastre sunt persoane cu aptitudini exceptionale pentru dans disponibile pentru petreceri private care vor pune un show tematic in functie de intelegerea prealabila dintre agentia noastra si client.

    Casutele marcate cu * sunt obligatorii.