Agentie De Promoteri la nivel national

Cu peste 10 ani de experiență in servicii de promovare la nivel national, la agentia de hostesse veti gasi de asemenea promoteri, food samplers, impartitori de fluturasi si pliante stradali si in Mall, pentru târguri, expoziții, lansari de produse și evenimente private. Avand in baza de date peste 200 de profiluri de fete si baieti care profeseaza in acest domeniu, agenția noastra de promoteri poate acoperi orice cerere in cel mai scurt timp.

Impartirea de pliante și sampling'ul de produse fie stradal, fie in supermarket si Mall'uri sunt o modalitate dovedită și distractivă de a interacționa cu clienții. Profitati de oportunitatea de a răspândi informații despre produsele și serviciile dumneavostra, de a câștiga clienți noi și implicit de a crește vânzările.

Avem echipe de promoteri disponibile in marea majoritate a oraselor mari din Romania dar la cerere personalul nostru este dispus sa calatoreasca in orice locatie. Bucuresti, Cluj, Sibiu, Timisoara, Brasov, Iasi, Suceava, Constanta si multe alte locatii, acoperim urmatoarele tipuri de evenimente:

    - servicii de promovare stradala: impartitori stradali de flyere si pliante

    - servicii de promovare in-door: sampling, impartitori de pliante, operatori de stand

Campania Ta De Promovare

Căutați promoteri in Bucuresti, Cluj, Brasov, Sibiu, Iasi ori Timisoara?
Hostess Agency oferă personal de promovare cu experiență pentru a sprijini activitățile de marketing și pentru a face remarcate produsele dumneavostra. Promoterii nostri vor crea experiențe memorabile, vă vor câștiga noi clienți care vor invata despre compania si serviciile dumneavoastra într-un mod captivant și inteligent.

Personalul nostru de promovare este disponibil să lucreze ca ambasadori ai mărcii, personal de sampling și impartitori de fluturai si pliante. Suntem o echipa tanara, prietenoasa si încrezătoare iar munca noastra va crește garantat popularitatea brandului tau pe piata de retail.

impartitori de pliante ○ promoteri ○ hostesse ○ sampling

 

Fa O Rezervare

Intrebari frecvente despre serviciil noastre

Hostess Agency are sediul atat la Cluj Napoca cat si la Bucuresti dar avem echipe de promoteri stradali si in-door in majoritatea oraselor mari din tara - Brasov, Sibiu, Timisoara, Iasi, Constanta, Baia Mare, Mamaia, Suceava, Bistrita, Zalau, Satu Mare, si multe altele.
Pretul aplicat difera mult de la eveniment la eveniment. Sunt luate in considerare numarul de ore de care aveti nevoie, distanta parcursa de personalul noastu la locatia dumneavoastra si numarul de promoteri de care aveti nevoie. Pretul final va fi confirmat in momentul in care o sa primim toate detaliil evenimentului.
Hostess Agency acopera toate tipurile de marketing stradal posibil. De la impartitori de flyere si pliante, la ambasadori de produse si sampling, purtatori de bannere si standuri stradale.
Echipa noastra de promoteri in-door este alegerea perfecta pentru campania ta de promovare in-door. Suntem o prezenta regulata in majoritatea hipermarketurilor si Mall'urilor din Romania.

Promoteri in-store, drop mail si stradali.

Daca ai nevoie de o metoda de promovare cu preturi relativ mici si efectivitate foarte mare, promoterii sunt la indemana oricarei companii care doreste lansarea sau promovarea de noi produse. Campania de promotie "In-Store" consta in impartirea materialelor publicitare, prezentarea produselor in supermarketuri prin degustari, sampling, colectarea de date clienti, distribuirea de pliante si informare la raft.

Campania de promotie stradala consta in impartirea de pliante, fluturasi, drop-mail, sampling si colectarea de date clienti.

Promoteri In-Door
Promoteri In-Door

Sampling & Pliante

Mai Multe Detalii
Distribuitori Pliante
Distribuitori Pliante

Street Marketing

Mai Multe Detalii
Hostesse
Hostesse

Evenimente Private

Mai Multe Detalii