Zane Ursitoare - pentru un botez de poveste.

Ursitoarele au devenit o traditie importanta la petrecerile de botez din Romania, ele fiind cele responsabile de destinul copiilor pe care ii ursesc. Copilul si familia sa sunt in centrul atentiei pe toata durata spectacolului, primind urari de bine si ganduri bune.

Ursitoare Botez

Organizeaza petrecerea de botez perfecta pentru copilul tau si o seara de neuitat pentru invitati. Nu uita de zanele ursitoare, din programu serii nu trebuie sa lipseasca ursitoarele bune. Zane ursitoare vor aduce micutului noroc si fericire in viata.

Angajeaza ursitoare petreceri botez

ursitoare botez bucuresti

Agentie Hostess

Contracteaza servicii de hostess pentru petreceri private si evenimente corporate.

Ursitoarele Volk Events

Pentru un botez reusit despre care se va vorbi peste ani, va recomandam un spectacol presarat de momente magice cu ajutorul zanelor noastre ursitoare. Spectacolul este personalizat cu numele parintilor, nasilor si a pruncului botezat, versuri originale si rochii diafane corespunzator accesorizate.

Angajeaza Ursitoare Botez

Angajeaza ursitoare botez cu experienta, frumos costumate, ce au o coregrafie originala si ce pot realiza un spectacol de exceptie.

Ursitoarele Volk Events vor oferi un spectacol frumos pe care invitatii si-l vor aminti cu drag. Bebelusul va fi rasfatat cu ganduri si urari de bine. Toate petrecerile sunt personalizate in functie de preferintele fiecarui client.

Angajeaza ursitoare botez in Bucuresti, Cluj, Brasov, Timisoara, Constanta, Sibiu, Craiova, Suceava, Iasi, Baia Mare si multe alte locatii.

Volk Events Hostess Agency

    Casutele marcate cu * sunt obligatorii.