promoteri cluj

Promoteri Cluj

Personal campanii de promovare- Cluj Napoca

Echipa de promoteri de la Hostess Agency va sta la dispozitie cu personal experimentat in campaniile de promovare, sampling si impartire de pliante si fluturasi, atat in Cluj Napoca cat si in localitatile din imprejurimi. Suntem o prezenta regulata in marile magazine, Mall'uri si pe strazile oraselor, puteti contracta echipe de promoteri in Cluj Napoca, Floresti, Dej, Turda si alte locatii.

Alaturi de aceste servicii, putem furniza si personal pentru verificarea certificatelor Covid la intrarea in spatii comerciale si cladiri de birouri.

 

Campanie de marketing stradal - Promoteri Cluj

Pentru aceasta categorie de campanie de marketing va oferim:

  Distribuitori pliante - stradal, cutii poștale, parbriz autoturisme, parcări, la intersecții, sedii de firmă, evenimente.

  Promoteri tematici - echipa de promoteri va fi imbracata in costume tematice furnizate de catre clienti.

  Promoteri vanzari - promovarea perioadei de SALE / Discount a unui spatiu comercial.

   Raport de campaniei - rapoarte detaliate trimise zilnic alături de fotografii.

Hostesse Evenimente

Hostesse pentru evenimente private in Cluj Napoca.

Campanie de Sampling - Cluj

Campaniile de sampling de produse atat stradal cat si in magazine sunt ocazia perfecta de a promova un produs ori serviciu oferit de firma dumneavostra intr-un mod direct potentialului client. O campanie de sampling este modalitatea cea mai eficace de a constientiza si a atrage publicul, de a obtine un feedback despre prima impresie si de a aplica in timp util schimbarile necesare produslui final.

La agentia noastra veti gasi echipe de promoteri tineri, dinamici si cu experienta necesara acestui tip de campanii de marketing. Promoterii nostri sunt o prezenta regulata pe strazile din Cluj si in marile orase din tara. Succesul acestui tip de campanie de promovare depinde %100 ca dumneavoastra sa folositi numai promoteri specializati in distributia de pliante, fluturasi si flyere, si campanii de sampling si degustari precum echipa de promoteri din Cluj de la Hostess Agency!


ANGAJEAZA UN PROMOTER

 

PROMOTERI INSTORE

Campanii de sampling produse

Promoterii vor oferi cadouri si testere consumatorilor plus distribuirea de materiale informative la raft.


Promoteri centre comerciale

Asiguram desfasurarea unei campanii de promovare a unui produs sau serviciu prin intermerdiul promoterilor in mall-urile din Cluj Napoca.


Mystery shopper

Acest tip de campanie se desfasoara in scopul realizarii cercetarilor de piata prin programe de masurare a calitatii serviciilor sau produselor oferite.


Promoteri evenimente Cluj Napoca

Va punem la dispozitie promoteri, hostesse, team-leaderi si supervizori in functie de marimea campaniei.


Uniforme personalizate

Promoteri pot fi echipati cu uniforme personalizate care sa reflecte brandul dumneavostra - geaca, tricouri, sepci, sorturi.

campanie sampling Bucuresti

promoteri mancare bucuresti