agentie hostess cluj

Hostess Cluj

Hostess Evenimente

Agentie De Hostess Cluj Napoca - evenimente corporate

Personalul nostru este dornic sa reprezinte imaginea pozitiva a companiei tale cu un zambet permanent si cu un comportament dinamic. Suntem constienti ca evenimentele comerciale sunt importante pentru o companie și consideram ca fiecare participant necesită o primire ireproșabilă.

Hostess pentru lansari de produse

Promoveaza-ti produsele noi si afacerea ta in Cluj Napoca in cadrul expozitiilor si targurilor cu ajutorul echipei de hostess de la Volk Events.


Hostesse pentru conferinte

Organizezi o conferinta in Cluj Napoca, o intalnire de afaceri sau un congress? Cere oferta pentru evenimentul tau, hostessele noastre sunt alegerea perfecta si te vor ajuta sa duci la capat cu brio proiectul tau.


Hostess pentru targuri si expozitii

Hostessele noastre sunt dornice sa reprezinte imaginea pozitiva a companiei tale cu un zambet permanent si cu un comportament dinamic.

Promoteri Cluj

Campanie de marketing stradal si indoor Cluj Napoca.

Hostesse Cluj Napoca - evenimente private

Ne asiguram ca evenimentul tau se desfasoara intr-o ambianta placuta pe intreaga sa durata, facilitand interactiunea cu invitatii si permitandu-va sa va simtiti relaxati si lipsiti de griji in privinta acestora.

Hostesse pentru Nunti si Botez

Cauti hostesse pentru nunta sau petrecere de botez in Cluj? Ai nevoie de ajutor cu intampinarea oaspetilor si insotirea acestora catre locurile alocate? Hostess Agency in Cluj Napoca are solutia perfecta, echipa noastra de fete si baieti sunt o prezenta regulata la cele mai mari sali de nunti si evenimente in judetul Cluj.

Hostessele vor prelua aceste indatoriri din momentul in care primul invitat va intra pe usa pana in momentul cand ultimul invitat o sa paraseasca sala de evenimente. Iar dumneavostra o sa va puteti bucura de petrecere fara griji petrecand clipe de neuitat in compania celor dragi.

Pentru a primi o oferta de pret va rugam sa completati formularul din pagina de contact si nu uitati sa adaugati cat mai multe detalii despre eveniment si viziunea dumneavoastra in legatura cu tipul de serviciu dorit.

Zile De Nastere & petreceri de majorat

La orice colaborare, echipa de management la Volk Events se mobilizeaza pentru a-ti putea propune si furniza personalul cel mai potrivit cerintelor tale.

Hostessele noastre sunt alegerea perfecta pentru acest tip de evenimente, fie ca vrei sa faci o surpriza invitatilor sau doriti sa faceti o rezervare pentru o hostessa sa inmaneze cadoul persoanei sarbatorite.

Pentru a obtine o oferta de pret va rugam sa completati formularul din pagina de contact iar noi vom reveni in cel mai scurt timp posibil cu o lista de posibile candidate si costul aferent.