hostesse petreceri Bucuresti

Hostess Bucuresti

Hostess Evenimente Bucuresti

Hostess Agency in Bucuresti veti gasi servicii profesionale de hostess pentru evenimente, targuri si expozitii, petreceri private si corporate.

Pentru evenimente cu un numar mare de participanti, va puteti baza pe noi sa asiguram intreaga gama de activitati de organizare si hosting. Aceste servicii constau in intampinarea si inregistrarea invitatilor, inmanarea de ecusoane si cataloage sau cadouri, preluarea oaspetilor si insotirea acestora catre mesele alocate. Fetele si baietii nostri pot fi pozitionati atat la intrare cat si in incinta evenimentului.

Pentru mai multe detalii si oferte personalizate pentru servicii de hostess evenimente Bucuresti, va rugam sa ne contactati pe email sau la numarul 0755 421254.

hostess evenimente Bucuresti

Promoteri Bucuresti

Impartire pliante si materiale promotionale la targuri si expozitii.

Evenimente Private Bucuresti

Nunti, petreceri de botez, petreci de majorat si zile onomastice!
Echipa Hostess Agency esteprezenta pe piata de evenimente private din Bucuresti din 2015 cu o gama variata de servicii de hostess dedicate să ofere clienților noștri o experiență memorabila de la început până la sfârșitul evenimentului.

La Hostess Agency veti putea face o rezervare pentru hostesse pentru evenimente in Bucuresti si in localitatile din imprejurimi de asemenea!

Hostess la Nunti
Bucuresti
evenimente private

Hostess la Nunti

Sarbatoreste cel mai important eveniment din viata ta in cel mai placut mod posibil alaturi de echipa de hostesse din Bucuresti de la Volk Events!

Mai Multe detalii
Petreceri de Botez
Bucuresti
hostess evenimente

Petreceri de Botez

Lasa invitatii tai in grija hostesselor noastre si o sa te poti bucura de compania lor in timp ce echipa de hostess va prelua toate indatoririle de gazda.

Mai Multe Detalii
Zile de Nastere
Bucuresti
hostess Bucuresti

Zile de Nastere

Distreaza-te de ziua ta ta si lasa invitatii in grija noastra, la Hostess Agency veti gasi hostesse pentru petreceri de majorat si zile de nastere in Bucuresti si imprejurimi!

Comanda servicii

Expozitii

Evenimente Corporate

Hostessele Volk Events sunt alegerea perfecta pentru firme care organizeaza sau participa la targuri si expozitii, lansari de produse si conferinte in Bucuresti si imprejurimi.

Aici veti gasi hostesse cu experienta care pot fi plasate la intrarea in incinta evenimentului si care vor prelua indatoririle de intampinare a oaspetilor.

De asemenea, puteti rezerva hostesse pentru standul dumneavoastra care sa imparta materiale promotionale si pentru preluarea datelor clientilor care va vor vizita standul.

Echipa noastra este prezenta in mod frecvent in locatii din Bucuresti precum RomExpo, Casa Poporului, Muzeul De Arta plus multe altele.

Completati formularul alaturat iar noi vome reveni in cel mai scurt timp cu o oferta pentru servicii de hostess personalizata cerintelor tale.

    Casutele marcate cu * sunt obligatorii.