ursitoare botez

Ursitoare Cluj

Ursitoare Botez Cluj

Ursitoarele pentru botez din Cluj Napoca vin costumate in rochii princiare in 3 culori diferite, cu baghete fermecate. Cu vorbe bine alese, emotionante, ursesc una cate una un viitor frumos copilului aflat in bratele parintilor. De asemenea, scenariul contine o coregrafie spectaculoasa pe baza unei coloane sonore deosebite.

La botez, cele 3 ursitoare vor ursi copilului cele mai alese daruri, invitatii tai vor fi foarte incantati si fericiti, si nu vor uita niciodata acest botez.

   Spectacol de 20 minute - Text personalizat emotionant.

   Tinute de exceptie - Rochii mari in culori ce atrag priviri.

  Coloana sonora deosebita + sedinta foto la final.

 

ursitoare cluj
Ursitoare Botez Cluj

 

zane bune botez cluj
Zane Bune Botez Cluj

Ursitoarele Bune Si Vrajitoare Rea

Va oferim un spectacol inedit ce o sa ramana in memoria dumneavoastra si a invitatilor dumneavoastra pentru eternitate. Recomandam pentru botezul dumneavostra in Cluj un spectacol cu 4 zane ursitoare - 3 bune si una rea care intregeste atmosfera cu o prestatie comica.

Ursitoarele noastre sunt tinere frumoase cu o vestimentatie adecvata programului, aleasa cu grija, astfel incat sa pastram traditia iar dumneavoastra sa fiti martorii unei adevarate scenete de teatru.

  Spectacol personalizat - Cu numele parintilor, nasilor si a copilului.

  Coloana sonora deosebita - Sceneta comica cu vrajitoarea rea.

  Sedinta foto - La final in functie de dorintele invitatilor.

Zane la botez

Zana Buna A Intelepciunii

Intelepciunea aduce caldura, liniste si pace in sufletul copilasului, dar si al invitatilor.

Zana Ursitoare A Bogatiei

Bogatia vine sa ii urseasca pruncului o viata plina de prosperitate si abundenta atat materiala cat si spirituala.

Frumoasa Zana A Iubirii

Iubirea are harul de a darui micutului botezat o inima plina de culoare si iubire in viata ce ii este data.

Vrajitoarea Cea Rea

Prezenta Vrajitoarei creeaza deliciul momentului artistic, aceasta reusind prin show-ul comic de improvizatie sa smulga zambete chiar si de la cei mai seriosi invitati.

Traditia Ursitoarelor
Ursitoare botez

Traditia Ursitoarelor

Din mosi stramosi se stie ca soarta omului este hotarata inca de la nastere prin puterea si darul a trei zane–ursitoare care simbolizeaza iubirea, prosperitatea si intelepciunea. Menirea aceasta se numeste ursita si se spune ca depinde de dispozitia ursitoarelor, de ceasul bun sau rau al nasterii, de viata pe care au dus-o parintii pana in acel moment. Odata ce menirea este inscrisa in Cartea Sortii, se spune ce nu mai poate fi schimbata decat cu mari eforturi.

Comanda Servicii
Rolul Ursitoarelor
Zane Bune

Rolul Ursitoarelor

A fost odata ca niciodata 3 Zane Bune Ursitoare rupte parca din soare, din locuri curate, de picior omenesc neumblate, cu flori semanate, si de pasari cantate. Una s-a nascut din Iubire, alta in Bogatie, si cealalta a mostenit Intelepciunea, ele urmand sa ii urseasca pruncului tau. Din stele, Ursitoarelor li se vesteste destinul unui nou sufletel venit pe lume. Auzind chemarea celui nou nascut, ele ii ursesc o viata minunata, prosperitate, multa dragoste si intelepciune.

Comanda Servicii
ursitoare botez

Ursitoare Botez Bucuresti

URSITOARE BOTEZ

URSITOARE BOTEZ BUCURESTI

Botezul copilului tau poate deveni o poveste de basm impreuna cu Hostess Agency, doar aici veti gasi cele mai frumoase ursitoare pentru botez in Bucuresti. Trei Zane bune: Zana Focului, Zana Apei si Zana Pamantului vor veni să prezică micuţului fericire, sănătate, înţelepciune, succes.


HOSTESS AGENCY

Momentul sosirii ursitoarelor la petrecerea de botez este un moment special. Este o atmosferă de basm, cu jocuri de lumini si muzica, apoi apar cele trei zâne bune care îl ursesc pe cel mic.


ZANE BUNE BUCURESTI

Ursitoarele noaste sunt disponibile pentru petreceri de botez in tot judetul Ilfov si zonele adiacente.

urstitoare botez bucuresti

URSITOARE BUCURESTI

Zane bune petreceri de botez!

HOSTESS EVENIMENTE

Servicii de hostess petreceri private!

AGENTIA BUCURESTI

PACHET URSIT BOTEZ

Durata aproximativa este de 15-20minute, recitalul se efectueaza pe fundal muzical ambiental.


COSTURI SUPLIMENTARE

O taxa de transport se va adauga pentru evenimente in afara orasului.


FA O REZERVARE

La momentul rezervarii se incaseaza un deposit, balanta trebuie achitata in intregime in ziua evenimentului. Schimbarile ulterioare de la contractul initial trebuiesc aprobate de catre compania noastra. Depozitul platit nu se returneaza in cazul in care veti anula rezervarea.

agentie ursitoare pentru botez