promoteri cluj

Promoteri Cluj

Personal campanii de promovare- Cluj Napoca

Echipa de promoteri de la Hostess Agency va sta la dispozitie cu personal experimentat in campaniile de promovare, sampling si impartire de pliante si fluturasi, atat in Cluj Napoca cat si in localitatile din imprejurimi. Suntem o prezenta regulata in marile magazine, Mall'uri si pe strazile oraselor, puteti contracta echipe de promoteri in Cluj Napoca, Floresti, Dej, Turda si alte locatii.

Alaturi de aceste servicii, putem furniza si personal pentru verificarea certificatelor Covid la intrarea in spatii comerciale si cladiri de birouri.

 

Campanie de marketing stradal - Promoteri Cluj

Pentru aceasta categorie de campanie de marketing va oferim:

  Distribuitori pliante - stradal, cutii poștale, parbriz autoturisme, parcări, la intersecții, sedii de firmă, evenimente.

  Promoteri tematici - echipa de promoteri va fi imbracata in costume tematice furnizate de catre clienti.

  Promoteri vanzari - promovarea perioadei de SALE / Discount a unui spatiu comercial.

   Raport de campaniei - rapoarte detaliate trimise zilnic alături de fotografii.

Hostesse Evenimente

Hostesse pentru evenimente private in Cluj Napoca.

Campanie de Sampling - Cluj

Campaniile de sampling de produse atat stradal cat si in magazine sunt ocazia perfecta de a promova un produs ori serviciu oferit de firma dumneavostra intr-un mod direct potentialului client. O campanie de sampling este modalitatea cea mai eficace de a constientiza si a atrage publicul, de a obtine un feedback despre prima impresie si de a aplica in timp util schimbarile necesare produslui final.

La agentia noastra veti gasi echipe de promoteri tineri, dinamici si cu experienta necesara acestui tip de campanii de marketing. Promoterii nostri sunt o prezenta regulata pe strazile din Cluj si in marile orase din tara. Succesul acestui tip de campanie de promovare depinde %100 ca dumneavoastra sa folositi numai promoteri specializati in distributia de pliante, fluturasi si flyere, si campanii de sampling si degustari precum echipa de promoteri din Cluj de la Hostess Agency!


ANGAJEAZA UN PROMOTER

 

PROMOTERI INSTORE

Campanii de sampling produse

Promoterii vor oferi cadouri si testere consumatorilor plus distribuirea de materiale informative la raft.


Promoteri centre comerciale

Asiguram desfasurarea unei campanii de promovare a unui produs sau serviciu prin intermerdiul promoterilor in mall-urile din Cluj Napoca.


Mystery shopper

Acest tip de campanie se desfasoara in scopul realizarii cercetarilor de piata prin programe de masurare a calitatii serviciilor sau produselor oferite.


Promoteri evenimente Cluj Napoca

Va punem la dispozitie promoteri, hostesse, team-leaderi si supervizori in functie de marimea campaniei.


Uniforme personalizate

Promoteri pot fi echipati cu uniforme personalizate care sa reflecte brandul dumneavostra - geaca, tricouri, sepci, sorturi.

campanie sampling Bucuresti

promoteri mancare bucuresti

 

promoteri brasov

Promoteri Brasov

Echipa de promoteri - Brasov

Hostess Agency este o agenție creativă cu personal experimentat in domeniul de marketing stradal si instore care lucrează cu marile branduri in Brasov de peste 10 ani. Echipele noastra de promoteri din Brasov sunt solutia perfecta pentru clienti privati si corporatii care doresc sa promoveze un anumit produs sau un serviciu pe piata acestui oras. Oferim promoteri experimentati in impartirea de pliante atat pe strada cat si in magazine, cat si campanii de sampling care creează loialitatea clientului, sensibilizează și stimulează vânzările..

Alaturi de aceste servicii, putem furniza si personal pentru verificarea Certificatelor Covid la intrarea in spatii comerciale si cladiri de birouri.

 

Distribuire Pliante - Promoteri Brasov

Pentru aceasta categorie de campanie de marketing stradal va oferim:

  Distribuitori Pliante - campania se desfasoara pe strada in locurile de interes maxim si cu un trafic pietonal intens.

  Distribuitori Flyere - promoterii vor impartii flyere in cutiile postale in anumite zone target sau/si pe parbrizele masinilor.

  Promoteri Vanzari - promovarea perioadei de SALE / Discount a unui spatiu comercial fizic sau On-Line.

   Raport de campaniei - rapoarte detaliate trimise zilnic alături de fotografii.

Hostesse Evenimente

Hostesse pentru targuri, conferinte, evenimente private si de companie Brasov.

Campanie de Sampling - Brasov

În calitatea noastra de cea mai dinamica agenție de personal de promovare in Brasov, echipa de promoteri trece printr-un proces de pregatire riguros si este selectata special sa se potriveasca cu identitatea brandului dumneavoastră. Hostess Agency este cunoscută drept una dintre cele mai dinamice si inovatoare agenții de marketing instore si stradal din Brasov.

Campania de sampling atat stradal cat si in magazine este ocazia perfecta de a constientiza publicul despre un anumit produs nou cat si de a promova un serviciu oferit de firma dumneavostra intr-un mod direct potentialului client. O campanie de sampling reprezinta oportunitatea de a crea un impact pozitiv asupra publicului țintă și pe rețelelor de social media de asemenea. Aceasta este modalitatea cea mai directa de a loializa publicul, de a obtine un feedback despre prima impresie si de a aplica in timp util schimbarile necesare produsului final.

Campaniile de sampling se pot desfasura atat pe strada cat si in spatii inchise precum spatii comerciale, gari, birouri si constau in impartirea de mostre gratuite a produselor precum parfumuri, reviste, jucarii sau produse ambalate in prealabil, cat si in degustari de noi produse din industria alimentara precum mancaruri, bauturi sau snacks/gustari. Pentru mai multe detalii va rugam sa luati legatura cu echipa de promoteri din Brasov accesand pagina de Contact!


ANGAJEAZA UN PROMOTER

 

PROMOTERI INSTORE

Campanii de promovare produse Brasov

Promoterii vor oferi cadouri si testere consumatorilor plus distribuirea de materiale informative la raft.


Promoteri centre comerciale

Asiguram desfasurarea unei campanii de promovare a unui produs sau serviciu prin intermerdiul promoterilor in centrele comerciale din Brasov.


Mystery shopper

Acest tip de campanie se desfasoara in scopul realizarii cercetarilor de piata prin programe de masurare a calitatii serviciilor sau produselor oferite.


Campanie de Sampling produse Brasov

Va punem la dispozitie o echipa specializata in campaniile de sampling a produselor in magazinele si pe strazile din Brasov.


Uniforme personalizate

Promoterii pot fi echipati cu uniforme personalizate care sa reflecte brandul dumneavostra - geaca, tricouri, sepci, sorturi.

campanie sampling Bucuresti

promoteri mancare bucuresti

 

agentie promoteri bucuresti

Promoteri Bucuresti

Echipa de Promoteri- Bucuresti

Echipa de Marketing de la Hostess Agency va sta la dispozitie servicii de promoteri in Bucuresti, sampling si impartire de pliante si fluturasi, atat in Bucuresti cat si in localitatile din imprejurimi. Campaniile de marketing se pot desfasura atat in interiorul unui magazin, supermarket ori Mall cat si pe strada.

Alaturi de aceste servicii, putem furniza si promoteri costumati cu uniforme care sa promoveze imaginea firmei dumneavostra.

 

Distributie materiale publicitare - Promotii

Pentru aceasta categorie de servicii va oferim:

  Distributie pliante - stradal, cutii poștale, parbriz autoturisme, parcări, la intersecții, guri de metrou, sedii de firmă, evenimente.

  Distributie fluturasi / flyere - pe perioada expozițiilor pentru expozanți și vizitatori.

  Supraveghetor - zonal sau permanent, în funcție de cerințe.

  Fotografii de pe parcursul distributiei - trimise zilnic alături de un raport detaliat.

Hostesse Bucuresti

Agentie de hostesse pentru evenimente private si de firma Bucuresti.

Promoteri & Sampling - Bucuresti

Campaniile de marketing indoor in magazine, supermaket sau Mall reprezinta ocazia perfecta pentru promoteri de a interactiona intr-un mod direct cu potentialul client si de a constientiza publicul despre produsele si serviciile oferite de firma dumneavostra.

La agentia de hostesse veti gasi echipe de promoteri in Bucuresti cu experienta in acest tip de campanii, suntem o prezenta regulata in marile centre comerciale din capitala si nu numai. Pentru a facilita succesul acestei campanii de promovare, este necesar ca dumneavoastra sa folositi promoteri specializati in distributia de pliante, fluturasi si flyere, si campanii de sampling si degustari in magazine si mall-uri din Bucuresti.


ANGAJEAZA UN PROMOTER

 

PROMOTII INSTORE

Promotii - sampling

Se ofera cadouri si testere consumatorilor, se distribuie materiale publicitare la raft.


Promoteri centre comerciale

Asiguram desfasurarea unei campanii de promovare a unui produs sau serviciu prin intermerdiul promoterilor in mall-uri.


Mystery shopper

Ajutam companii in scopul realizarii cercetarilor de piata prin programe de masurare a calitatii serviciilor sau produselor oferite.


Promoteri evenimente

Va punem la dispozitie promoteri, team-leaderi si supervizori in functie de marimea proiectului.


Uniforme personalizate

La cerere putem asigura uniforme personalizate pentru promoteri - tricouri, sepci, sorturi.

campanie sampling Bucuresti

promoteri mancare bucuresti