dansatoare private

Animatoare Bucuresti

Animatoare

Petreceri burlaci , aniversari , majorate.

Striptease feminin

Locatia poate fi un club inchiriat, hotel sau chiar la domiciliul tau.

Animatoare - Dansuri orientale

Belly Dance

Dansul din buric ofera o nota de exotism unei nunti sau petreceri.

Persoanele angajate pentru striptease feminin la evenimente precum majorate, petreceri pentru petrecerea burlacilor/aniversari se prezinta in ce costumatie doresti tu, la ora stabilita de comun acord cu noi si se poate integra in orice tip de surpriza doresti sa ii faci sarbatoritului.

Pentru o petrecere de burlaci sau in cluburi,  puteti opta pentru una sau mai multe fete.

 

Hostess Agency va ofera o trupa de dansatoare din buric profesioniste, pentru evenimente din Bucuresti si imprejurimi. Fie ca doriti o trupa de dansatori la nunta, doriti sa faceti o surpriza cuiva drag, organizati o petrecere sau o aniversare, profitati de oferta noastra in acest domeniu.

  • dansatoare din buric (belly dance);
  • dansatoare orientale profesioniste: dansuri arabesti, dansuri turcesti, indiene (hindi).

agentie animatore club

Animatoare & Dansatoare - pentru orice fel de eveniment

Animatoare pentru evenimente in Bucuresti, dansatoare pentru majorat in Cluj ori dansatori pentru petreceri de burlaci si burlacite in Constanta, la Volk Events veti gasi persoana perfecta pentru orice tip de petrecere.


Evenimente private

Personalul nostru este alegerea perfecta pentru cei care cauta un mod inedit de entertainment pentru petreceri private. Majorate, zile de nastere, petreceri de burlaci si burlacite - hostesssele, animatoarele si dansatoarele VOLK vor transforma evenimentul tau int-o experienta memorabila!


Fa o rezervare

Bucuresti, Cluj, Brasov, Oradea, Timisoara, Iasi, Suceava, Galati ori Constanta plus multe altele, echipa de animatoare Volk Events este disponibila pentru rezervari in toate marile orase din tara.

animatoare club bucuresti